Ledena čarolija: Elektroprivreda BiH pripremila cjelodnevnu zabavu za mališane

U okviru Ledene čarolije na Vilsonovom šetalištu, Elektroprivreda BiH će 20. januara 2018. godine, organizovati cjelodnevni zabavni program za najmlađe

Zabava  počinje uz gitaru i pjesmu koje će izvoditi klovn Šašavko. Nakon muzike i plesa, Šašavko će objasniti najmlađima zašto je bitno štediti električnu energiju.

Svi mališani će imati priliku da učestvuju u kvizu znanja i osvoje poklončiće od Elektroprivrede BiH. Čaroliju će upotpuniti mađioničar sa svojim trikovima, a tokom dana za svu djecu je organizovan i face painting te drugi zanimljivi sadržaji. Klizačima će se na ledu pridružiti i Mickey Mouse.
 

Zabavni program za djecu traje od 11 do 18 sati.

Od 18 sati, posjetitelji Ledene čarolije imaće priliku da se upoznaju sa uslugom e-račun i i drugim uslugama iz ovoga domena  koje se odnose na  plaćanja putem automatskih elektronskih uplatnica i trajnih naloga.

S ciljem podizanja svijesti o štednji električne energije mališani i roditelji će se upoznati sa načinima štednje energije za dobrobit društvene zajednice.

Ponosni prijatelj projekta Ledena čarolija Općine Novo Sarajevo ove godine je i Elektroprivreda BiH koja je prepoznala važnost podrške sadržajima koji su značajni za lokalnu zajednicu i u okviru kojih se djeci, za vrijeme zimskog raspusta, nudi besplatan kvalitetan sadržaj kao što su besplatno klizanje, besplatna škola klizanja i edukativni sadržaji.